F&F Vastgoed

Veerpad 12, Krimpen a/d IJssel (€ 144.500,-)

Op een fraaie locatie nabij de Hollandsche IJssel is deze mooie 2/1 kapwoning gelegen. De woning is recent gemoderniseerd en heeft nu een eigentijdse uitstraling.

Woonopp. 80m2 met 2 slaapkamers

De woning en omgeving.
Deze straatnaam is vernoemd naar het voetveer van Krimpen naar Capelle vice versa, vroeger per roeiboot, later met een kleine motorboot. Een veerdienst die van vader op zoon overging en nog bleef varen na de opening van de Algerabrug in 1958, zodat fietsers en voetgangers, wanneer zij naar Capelle moesten, een grote omweg gespaard bleef. Beëindigd op 31 december 1964. De straat was vroeger particulier bezit, maar na de invoering van de woningwet in 1930 is het een openbare weg geworden. Dit was voor de gemeenteraad ook een besluit om op 24 november 1930 de naam van het Veerpad vast te stellen.

Indeling
Begane grond: entree/hal met trap naar boven.
De royale woonkamer van ongeveer 35m2 is aan de voorzijde van de woning gelegen en geeft toegang tot de afgescheiden keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, oven, koelkast en een vaatwasser. Achter de keuken bevindt zich het toilet en heeft toegang tot de berging met aansluitingen voor wasmachine en droger. Via de berging is de tuin te bereiken.

1e verdieping: overloop
De hoofdslaapkamer is maar liefst 19m2 en is over de hele lengte van de woning. Door de dakkapellen is het een zeer ruime slaapkamer met een goede hoogte. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is 2,58m x 2,52m. In de nette badkamer is een toilet, douche en een wastafel.
2e verdieping: de zolder is te bereiken via een vlizotrap en er bevind de opstelling van de cv.

Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin meet circa 4,50m x 3,00m en is voorzien van een achterom.

Algemeen 
Bouwjaar 1936.
Inhoud 250m3.
90m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv ketel met radiatoren (merk: Neftit, bouwjaar 2014). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Meer informatie

Terug naar het overzicht